Batman: Everybody Lies

499,95 kr.
På lager
Kun 1 tilbage
SKU
5902560384703
  • 2-4 spillere
  • 120-180 minutter
  • 14+ år

Batman: Everybody Lies

Batman: Everybody Lies er et spil til at løse forbrydelser for 2-4 spillere, der foregår i det rige Batman-univers. Spillerne indtager rollerne som fire vigtige efterforskere - den instinktive journalist Warren Spacey, den ihærdige journalist Vicki Vale, den brutale detektiv Harvey Bullock eller den snedige Catwoman - som bliver draget ind i en række mystiske begivenheder, der udspiller sig i Gotham City.

Spillerne en række forskellige muligheder for at løse sagen - et sæt kort med vigtige ledetråde og plottræk, forskellige fysiske udleveringer og et dedikeret websted med adgang til ressourcer fra Gotham City Gazette-arkivet. Spillet indeholder også en anden ny tematisk mekanik - Scenes - der bringer mindeværdige spiløjeblikke til live via originale tegneserieillustrationer, der føles revet direkte fra siderne i de elskede tegneserier.

Batman: Everybody Lies begynder med en indledende prolog, der er designet til at gøre spillerne bekendt med spillereglerne, og fortsætter derefter med tre store sager, der skal løses, og som hver især tager ca. 2-3 timer at spille. Hver sag kan spilles separat som selvstændige episoder, men hvis spillerne løser alle fire sager, vil de løse en mesterfortælling med et episk klimaks. Hvert scenarie slutter med en slutrapport med spørgsmål, der bekræfter, hvor godt holdet har undersøgt sagen.

Mere information
Product Name Batman: Everybody Lies
Spilletid 120-180 Min.
Alder 14+
Antal spillere 2-4