Skull

Skull

Throw Throw Burrito: Extreme Outdoor Edition

Throw Throw Burrito: Extreme Outdoor Edition

Barking Kittens: Exploding Kittens Expansion

  • Spillertal: 2-5
  • Aldersgruppe: 7+
  • Spilletid: 15 min.

Fri fragt

ved køb over 499,-

Dag til dag Levering

Vi sender alle dage

Afhent i butik

Åbent kl 10-20

Specialpris 159,96 kr FØR 199,95 kr
Lagerstatus: På Lager
SKU
852131006310

Barking Kittens: Exploding Kittens Expansion

Barking Kittens er tredje udvidelse til det verdenskendte og voldsomt populære kortspil Exploding Kittens! Barking Kittens er en ny, familievenlig udvidelse, der giver masser af nyt materiale og sjove strategier til det eneste spil om eksploderende katte.

Barking Kittens giver dig 20 nye kort med anderledes strategier og hjælper dig med af "vuffe" dit spil op til nye højder. De nye kort hjælper dig eller skader dit spil når du, spillet rigtigt, stjæler halvdelen af din modstanders hånd eller, spillet forkert, får stjålet halvdelen af din hånd...

Den nye "Tower of Power" kattekrone giver dig mulighed for at gemme kort væk fra dine modstandere, så du er svær at stjæle fra. Og så ser du stilrigtig ud imens.

Barking Kittens kræver grundspillet Exploding Kittens for at kunne spilles. Bemærk: Bagsiden på kortene i denne udgave er magen til den engelske grundudgave og er altså med et andet motiv end bagsiden fra den nordiske grundudgave. Og hvorfor har de så ikke lavet den samme bagside? Tja, det kunne vi også godt tænke os at vide. 

Mere information
Product Name Barking Kittens: Exploding Kittens Expansion
Spilletid 15 Min.
Alder 7+
Antal spillere 2-5
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!