Arkham Horror: The Card Game - Scarlet Keys Campaign exp.

Specialpris 524,96 kr. Normalpris 699,95 kr.
Ikke på lager
SKU
841333117504
  • Aldersgruppe: 14+
  • Antal spillere: 1-4
  • Spilletid: 60 min.
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!

Arkham Horror: The Card Game - Scarlet Keys Campaign exp.

Historien om The Scarlet Keys begynder i Arkham med en række mystiske forsvindinger. Efterhånden som genstande, dyr og mennesker forsvinder, forsvinder de også fra de efterladtes hukommelse. Kun du og dine medefterforskere husker dem - eller det troede du i hvert fald. Da et gådefuldt brev ankommer, hvis forfatter hævder, at han også husker dem, der forsvandt, markerer det begyndelsen på en episk rejse, der vil føre dig over hele verden og under det mystiske og dødbringende Red Coterie's nøje overvågning.

Når vi siger "på tværs af kloden", mener vi det bogstaveligt talt. Scarlet Keys Campaign Expansion introducerer spillets allerførste helt ikke-lineære kampagne. Når prologen er afsluttet, vælger du og dit hold selv, hvor I vil tage hen næste gang, og hvor I tager hen, bestemmer hvilket scenarie I spiller. Det betyder, at med undtagelse af prologen og finalen (som altid finder sted henholdsvis først og sidst) kan alle scenarierne i denne kampagne opleves i vilkårlig rækkefølge. Du kan dog ikke opleve dem alle i en enkelt gennemspilning, da en af de største trusler i kampagnen ikke er Mythos: det er tiden.

Der har aldrig været en kampagne til Arkham Horror: The Card Game af denne størrelse og dette omfang, og kun du og dine medefterforskere kan rejse rundt i verden og opklare mysterierne om The Scarlet Keys, før det er for sent.

The Scarlet Keys er den nyeste kampagne til Arkham Horror: The Card Game. Ligesom med Edge of the Earth finder du kun spillerkort i Investigator Expansion og kun scenariekort i Campaign Expansion. Uanset om du vil have én udvidelse eller begge, er Arkham Horrors verden lige blevet større!

Mere information
Product Name Arkham Horror: The Card Game - Scarlet Keys Campaign exp.
Spilletid 60 Min.
Alder 14+
Antal spillere 1-4
Spiltype Samarbejdsspil