Flamme Rouge - På Dansk; familiespil; Cykelløb, Brætspil

Flamme Rouge - på dansk

Speak Out Kids vs. Parents; Familiespil; Brætspil

Speak Out Kids vs. Parents

7 Wonders - På Dansk

  • Antal spillere: 2 - 7
  • Aldersgruppe: 10+
  • Spilletid: 30 min.

Fri fragt

ved køb over 499,-

Dag til dag Levering

Vi sender alle dage

Afhent i butik

Åbent kl 10-20

349,95 kr.
Lagerstatus: Ikke på lager
SKU
5425016921920

7 Wonders

I 7 Wonders udvikler hver spiller deres civilization fra primitiv med naturressourcer til stormagt over tre tidsaldre. Hver spiller skal beslutte sig for hvordan de vil specialisere deres civilization gennem de kort der bliver sendt rundt imellem spillerne. I hver runde vælges et kort, hvorefter hele din hånd sendes videre til næste spiller. Derefter spiller i jeres kort, bytter det for penge eller bruger det som en byggesten i jeres vidunder. 

Spillerne får i 7 Wonders point gennem flere faktorer. Med et stort militær kan du hente masser af point mellem runderne ved at tæske naboerne. Med stærke handelsruter og ressourcer kan du få et væld af muligheder og penge og spille stærke kort tidligere i spillet. Ved at vælge dine kort smart kan du kæde visse konstruktioner sammen igennem tidsaldrene for at få flere og flere point.

7 Wonders giver dig muligheden for at lede en af antikkens store magter frem igennem tre tidsaldre. Med 7 unikke civilizationer og en masse forskellige kort er der rig mulighed for at spille igen og igen med et nyt spil hver eneste gang.

Er du vild med 7 Wonders, men savner en version, der er bedre til to personer kan vi anbefale 7 Wonders: Duel.

Spillet har også masser af udvidelser, der kan giver masser af nye interaktioner og timers spil. Vi anbefaler at man starter med 7 Wonders: Cities og 7 Wonders: Leaders.

Mere information
Product Name 7 Wonders - På Dansk
Spilletid 30 Min.
Alder 10+
Antal spillere 2-7
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!